Den 21 maj 2017 gav jag ut min första barnbok Pluttens mindfulness på Kloster förlag. Anna Klingbjer från Princess art har illustrerat boken och gett texten ytterligare en dimension. Varje uppslag är fristående och illustrerar olika begrepp inom mindfuless som andetaget, tankar, känslor, kroppen. Det är olika sätt att utforska nuet helt enkelt.

Vill du beställa Pluttens mindfulness så swisha 150 kr till 123 467 24 65 och mejla din adress till maja@gronahuset.nu så skickar jag boken till dig inom ett par dagar, vill du hellre ha faktura så ange det i mejlet.

Under många år har jag drömt om att ge ut en barnbok men inte riktigt vetat vad jag vill skriva. Jag har dock ändå skrivit några manus och skickat till förlag. Men inget förlag nappade.

Efter utmattningen och resan att bli frisk har jag kommit mycket närmre mig själv. Min inspiration och mitt inre har idag väglett mig till vad jag vill och kan skriva om. Att inspirera barn att själva behålla närheten till sitt inre genom det stormiga livet är nog en röd tråd i mina böcker vare sig de handlar om mindfulness eller något annat. Manusen jag skrivit efter detta har det gått mycket bättre för hos förlagen.

 

Jag har flera underbara manus på gång som jag tror mycket på varav en kommer ut inom kort.