Mindfulness har betytt otroligt mycket för mig personligen och hjälpt mig mycket i livet.

Jag har tidigare erbjudit mindfulnesstjänster, främst inom skola och förskola men även på arbetsplaster. Jag är ödmjuk och mycket tacksam för de stunder jag haft med dessa grupper då det är en ynnest att få bidra till andra människors utveckling och se det på nära håll. Verkligen en gåva som betytt mycket för mig.
Det finns mycket inspiration kring mindfulness i min blogg här på hemsidan. Här finns mitt gratismaterial kvar:

Några inspelade mindfulnessövningar, både för barn och vuxna.

10 videoavsnitt för dig som jobbar i förskolan som du kan se på Youtube

Jag och min mindfulnessvän Catarina Larsson startade upp en mindfulnesspodd. Den finns kvar även om vi inte gör nya avsnitt så ofta. Här kan du läsa om hur podden startade. Och här kan du lyssna på podden: mindfulnesspodden.com.