Sista avsnittet! Oavsett om du gått igenom kursen en gång i veckan, snabbare eller långsammare så spelar det ingen roll. Du kan kika på avsnitten ett helt år framåt faktiskt!

Veckans video är lite kortare men se gärna till att du har kanske 40 minuter på dig när du startar den. Skriv ut dokumentet Planering innan så passar du på att fylla i det direkt efter videon. Det kan vara en bra hjälp på vägen att vidmakthålla träningen.

Veckans innehåll:
-en video
-ett PDF där du kan planera övandet.

Kursintyg
När du gått igenom alla avsnitten så mejlar du mig och berättar det. Då får du göra ett enkelt test med några frågor och sen får du ett kursintyg för genomgången kurs.

Med detta önskar jag er alla varmt lycka till! Och tack för att just du följt denna kurs och har ambitionen att ge barnen mer balans <3 Du är viktig!

Jag vill även passa på erbjuda dig att köpa min bok Pluttens mindfulness med 20% rabatt. Ange koden lorf när du beställer.

Om ni på er förskola vill att jag kommer och föreläser, håller kurser eller annat så får ni där 10% rabatt med samma kod, lorf.

Fortsätt gärna vara aktiv i facebookgruppen, jag tänker mig att den med tiden blir en värdefull källa till kunskap och gemenskap för dessa frågor.

Ta väl hand om dig och lycka till!
Kom ihåg att vara snäll mot dig själv!