Ej utgivna bokmanus

Du har väl inte missat att jag läser in och lägger ut mina tidigare bokmanus på Youtube? Kolla här i så fall!

Förra året gavs det ut 2500 barnböcker. Av dessa böcker var det 225 debutanter varav några gav ut på eget förlag. Så jag var en av få när jag förra året släppte Pluttens mindfulness. Senare i år släpper jag en ny bok på förlag och då är jag inte längre debutant : )

Men en författare skriver ju inte bara det som publiceras. Det skrivs mycket mer än så. Jag har några bokmanus som förlagen inte velat ge ut. Det finns tusen skäl, de håller inte kvalitetsmässigt, de håller inte innehållsmässigt, de är för likt något de nyligen gett ut/kommer ge ut, det faller inte de i smaken. Osv. Osv.

Det finns så otroligt mycket bra skrivet som aldrig ges ut. Och utan att säga att mina manus är det så vill jag ändå dela med mig av de. En del är flera år gamla och jag ser hur jag utvecklas hela tiden. En del av de gamla är fina tycker jag. De som är mer färska ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och några hoppas jag fortfarande förlagen ska nappa på. Samtidigt som jag skriver nya saker också. Det är så kul nu när jag börjar känna att jag är igång!

Så därför kommer jag framöver läsa in mina tidigare manus så ni kan lyssna till de. Det är skiftande historier om naturen, närvaro, tiggare, övervinna rädslor, döden, osv…

Hoppas du blir nyfiken! Jag lägger ut på Facebook när jag har nytt inläst manus upplagt, så se till att du följer min facebooksida Gröna Huset.

Hoppas du har en härlig dag denna underbara försommardag!

Varma hälsningar

Maja

Författare, reikihealer och mindfulnessinstruktör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.