Mindfulnesspodden ett år

I morgon är det ett år sedan vi la ut första avsnittet av mindfulnesspodden.

I våra hittills 26 avsnitt har vi i över hälften haft en gäst. Syftet med podden och samtalen är att vi vill bredda bilden av och konkretisera vad medveten närvaro kan vara i våra olika liv. Vad har mindfulness och meditation för plats i människors liv? Vilka positiva effekter har det gett? Vilka utmaningar har mötts? Min önskan och förhoppning är att det ska inspirera dig som lyssnar att utforska medveten närvaro i ditt egna liv. Om du känner att det lockar dig.

Vill du vara gäst eller vet du någon som skulle vara spännande att lyssna till? Hör av dig till mig eller Catarina.

Ljudet har under året varit sådär och vi känner att det börjar bli dags att uppgradera podden med bättre utrustning. Vill du vara med och bidra till det ekonomiskt får du gärna swisha till 073-9910134, märkt ”podden”.

Vill du hjälpa oss på annat sätt får du mer än gärna dela podden i dina sociala medier så fler hittar till oss. Vi har hittills inte använt oss av någon reklam så lite hjälp med spridningen1 tackar vi för!

Nästa gång jag och Catarina träffas ska vi fira detta år av lärdomar, glädje, utveckling och delad närvaro samt utvärdera, se över och fundera över kommande år. Det ser vi fram emot! Vi hoppas ni hänger med även kommande år!

Varma hälsningar

Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.