Behåll lugnet från semestern in i vardagen och hösten

Nu har de flesta slutat sin semester och vardagen är igång igen. Jag hoppas du har haft en skön semester med både roligheter och återhämtning.

När höstens vardag drar igång är det lätt att komma upp i tempo och rusa på precis som förut. Men stanna upp en stund. Ta ett andetag.
Behöver det vara så? Kan vardagen bli en lite lugnare och mer stressfri tillvaro? Ja, det kan det faktiskt! De som tränar sig i mindfulness upplever 32 % minskad stress utan att egentligen ändra några andra saker i livet.

Känner du igen dig?
Har du mer stress i ditt liv än vad du tycker känns okej?
Har du blivit nyfiken på mindfulness men upplever att du inte har tid att komma igång?
Känner du behov av mer lugn och ro men vet inte hur?

frog-1339897_1920Ta chansen nu direkt, innan hösten kommit igång ordentligt att ändra på det
Jag träffar många människor som vill lära sig mindfulness men som inte har tid. Jag träffar också många som har lärt sig mindfulness och upplever stor skillnad i sina liv. Därför har jag skapat denna enkla och korta e-kurs ”Smaka på mindfulness” för att det ska bli tillgängligt även för dig som inte har så mycket tid över. Så att även du ska få njuta av mer balans i tillvaron.

Jag har kommit på hur du kan få uppleva vad mindfulness är utan att åka någonstans och utan att det ska ta så mycket av din tid.

Denna E-kurs pågår under tre veckor med start den 29 augusti. Det kommer tre mejlavsnitt med en ljudfil per vecka och varje avsnitt är ca 15 minuter långt. Under kursen får du lära dig en del grundläggande om mindfulness såsom andning, acceptans, tankar, kroppskännedom mm. Du får också en mindfulnessmeditation i varje avsnitt för att uppleva vad mindfulness är samt en vardagsövning.

water-lily-1585178_1920Upplev mindfulness, inte läsa om det
Detta gör att du kommer få känna och uppleva vad mindfulness är och vad det kan göra för skillnad i ditt liv. Inte genom att läsa och förstå utan genom att uppleva det själv.

Min vision är att du kommer få möjlighet att slappna av medans du lyssnar. Det kommer också att ge dig verktyg att få in mer lugn i din vardag och ge dig kunskap ända in i hjärtat om vad mindfulness är. Jag hoppas du kommer att upptäcka hur lätt det kan vara att få in mer lugn i livet.

Innehåll
Totalt 9 mejl med en 15-minuters ljudfil (mp3). De kommer skickas ut måndag, onsdag och fredag under tre veckor med start på måndagen den 29 augusti. Varje avsnitt innehåller kunskap om mindfulness, en mindfulnessmeditation och en vardagsövning att göra om man vill.

Villkor
Smaka på mindfulness” e-kurs kostar dig endast 449 kronor inkl. moms. Det betalas genom faktura.
(Det finns möjlighet att få detta betalt av din arbetsgivare om ni har friskvårdsbidrag).

Du kan ångra ditt köp genom att mejla mig maja@gronahuset.nu senast den 3 september. Du har alltså möjlighet att prova kursens första tre avsnitt och få pengarna tillbaka om du inte vill fullfölja kursen.

Ta chansen nu
Om du känner dig redo att Smaka på mindfulness och få in mer lugn i vardagen, anmäl dig senast den 28 augusti.

Du anmäler dig till kursen genom att mejla mig på maja@gronahuset.nu. Skriv där att du vill gå kursen så får du en bekräftelse av mig. Så vänta inte!

Varma hälsningar
Maja

1 svar på ”Behåll lugnet från semestern in i vardagen och hösten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.