God fortsättning på det nya året!

När jag startade företaget Gröna Huset var jag påväg ut ur utmattning. Jag skrev så fint på hemsidan ”Om mig” att jag hade nya verktyg och skulle se till att inte hamna i utmattning igen. Som att det bara handlar om verktyg. Varje år på årsdagen gjorde jag en intressant återblick och bloggade om det här på sidan, det va givande för mig eftersom framsteg som tar tid blev synliga. Men 2020 gjorde jag ingen återblick. Jag var återigen i utmattning. En gång utmattad, alltid stresskänslig. Och stress handlar ju inte bara om hur mycket man har att göra, inte heller om verktyg att hantera det som sker. Utan även vad som sker runtom i livet i övrigt. Saker man inte kan påverka och saker man kan hantera väl men som trots det tar mycket energi och stressar systemet. Ett skört system.

Det är anledningen till att jag varit mindre och mindre aktiv här på bloggen och facebooksidan. För även om jag älskar att skriva och inspirera har inte energin eller lusten funnits där. Nu är jag påväg tillbaka med stor hjälp stressmottagningen. Fördelen med att fler och fler blir utmattade är att vården börjar hänga med och jag får fantastisk hjälp på stressmottagningen som verkligen fokuserar på helheten.

Men böckerna ägnar jag fortfarande tid till. Mest i tanken just nu. Nya idéer börjar ta form. Ett friskhetstecken för mig. Det är så spännande och jag är så nyfiken såhär när jag är i början av något. Jag har ingen aning om hur det kommer utvecklas.

Det kommer dröja innan det är något som liknar färdigt. Men det finns andra spännande nyheter! Förra året blev boken Måste man? helt klar för tryck. Pga corona valde förlaget att skjuta på släppet, men nu i januari kommer boken äntligen att finnas för försäljning. Mer info kommer inom kort, jag lovar!

Med denna lilla uppdatering vill jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

Varm kram till er!
Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *