Jippi! Nu är hemsidan och bloggen igång

Varmt välkommen till min hemsida och blogg.
Vad härligt att just du har hittat hit!

Det börjar närma sig min företagsstart och det mesta är förberett och klart. Försäkringar, hemsida, kurser, mm. Jag är också förberedd med en stor portion tillit, trygghet, förväntan och glädje!
Jag har vetat att jag ska starta företag i över ett halvår nu, men jag har drömt om det längre än så. Sen den dag jag bestämde mig har huvudet haft många tankar att hantera. Mindfulness och meditationer har då blivit viktigare än någonsin. För att landa, hålla kontakt med mitt inre, känna vilken väg som är rätt att gå och vila från allt planerande.

20160622_135239

Nu när du är här välkomnar jag dig att läsa om mina tjänster. Där kan du läsa om hur mindfulness kan förenkla och förbättra ditt liv, antingen privat eller på jobbet. Eller om du jobbar på förskola eller skola så kan du ge barnen omkring dig den fantastiska gåvan att få lära sig mindfulness.

Känner du någon som du tror skulle må bra av mindfulness eller är intresserad av det så skicka gärna länken, www.gronahuset.nu, till den personen.
Och har du inte gjort det än så skriv upp dig på mitt nyhetsbrev, där får du inspiration till mer balans i ditt liv.

Fortsätter du att följa denna blogg så kommer du bland annat få läsa om reflektioner kring mindfulness, arbetsmiljö, barn och mindfulness, healing, utmattningssyndrom och allmänt om balans och hälsa i livet.

Vill du läsa mer om mig och Gröna huset så gör du det här.

Med önskan om en härlig dag,
Maja Öberg
Diplomerad mindfulnessinstruktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.