Julklappar för både stora och små

I år har jag glädjen att erbjuda julklappar för både stora och små. Förra året skrev jag på skoj att årets julklapp skulle vara e-kurs i mindfulness : ) Miljövänligt och omtänksamt <3

Nyss läste jag någon som skrev att årets julklapp borde vara tid. Många önskar fler timmar på dygnet eller en extra dag i veckan. Tänk att mindfulness kan hjälpa oss att upptäcka att vi redan har den tiden.

 

För de små…

Föreslår jag boken Pluttens mindfulness. Där får barnet (och du) upptäcka andetaget, kroppen, tankarna och andra saker som sker i nuet.

Boken skickas med en personlig hälsning till barnet, julinslagen och med en mindfulnessövning via nätet. En personlig och fin gåva som utvecklar barnet. Såhär skriver Frida Boder om boken:

Jag har köpt din bok och är fullständigt jätteförtjust! Såå härligt illustrerad och så tänkvärda ord. Min 4-åriga dotter väljer den gärna om kvällarna. När hon skulle blunda och berätta vad hon såg sa hon de första gångerna-Ingenting. Sen så småningom såg hon mer och mer. Våra gemensamma beskrivningar av det vi ser har sen mynnat ut i olika gonattsagor. Sprungna ur nuet, stunden, ja från vår fantasi där och då. Tack!

Boken köper du för 150 kr (inkl frakt) genom att swisha till 123 467 24 65 och där skriva ditt namn. Sen mejlar du maja@gronahuset.nu där du skriver barnets namn och adress dit boken ska skickas. Du får kvitto tillbaka på mejlen.

 

Till vuxna…

Erbjuder jag e-kursen Smaka på mindfulness som julklapp. Det är e-kursen som startar den 1 januari och ger möjlighet att upptäcka mindfulness från soffan under tre veckor.

Under 9 avsnitt får lyssnaren upptäcka mindfulness utifrån olika teman. Kursen har varit mycket uppskattat och såhär säger Mette som deltog i  första kursen:

Jag har fått en bra bild av vad mindfulness är! Det har verkligen gett mersmak. Jag har tränat 15 minuter varje dag nu i snart 4 veckor och jag kan verkligen känna av effekten detta gett/ger mig.
Detta är något av det bästa jag har gjort för mig själv på mycket länge! Tack, Maja, för en otroligt bra och proffsigt genomförd e-kurs! I’m hooked 🙂

Köper du denna kurs i julklapp (kanske till dig själv) så får du ett vackert gåvobevis med instruktioner till kursen. Du swishar 399 kr (ord pris 449 kr) till 123 467 24 65 och skriver där ditt namn. Sen mejlar du maja@gronahuset.nu och skriver namnet på den som ska få julklappen. Sen skickar jag gåvobeviset i pdf på mejlen till dig eller om du vill så skriver jag ut det och skickar direkt till den som ska få kursen. Då behöver du även uppge adressen i mejlet till mig. Du får kvitto tillbaka på mejlen.

Till både stora och små

Denna Mindfulnesskalender kan påminna er i vardagen genom de vackra bilderna från Pluttenboken tillsammans med mindfulla små texter/övningar att vara lite mer mindfulla. Kalendern kostar 175 kr inkl. moms. Frakt tillkommer utanför Upplands Väsby. Mejla din beställning till maja@gronahuset.nu.

Jag hoppas någon av dessa omtänksamma julklappar kan vara något för de omkring dig. Tillsammans sprider vi närvaro på jorden. Och det gör skillnad både för individer och i det stora.

Med detta önskar jag din en fin tid nu fram till jul! Glöm inte att planera in lugn tid. Stryk lite måsten och njut av tiden.

Varma hälsningar

Maja Öberg
Diplomerad mindfulnessinstruktör och författare som brinner för att sprida mer balans för barn och vuxna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.