Min första bokrelease! Och två roliga nyheter : )

Söndagens bokrelease för Pluttens mindfulness blev helt fantastisk! Det härligaste av allt är känslan av att boken jag skrivit nu är ute för alla att inspireras av!

Här har vi Anna Klingbjer, illustratör från Princess art, jag, förläggare Karin Bergvall från Kloster förlag.

Releasen i Hågelbyparken bjöd på fint väder. Vi hade fyra tillfällen då vi hade mindfulness för barn och de blev alla fulla. Även extrapasset vi hade. Jätteskoj! Många var nyfikna : )

Vattumannen bokhandel den 3 juni

För dig som missade detta tillfälle kommer det fler! Den 3 juni kl 14 är jag på Vattumannen bokhandel på Drottninggatan i Stockholm och signerar böcker. Även där kommer vi ha prova på mindfulness för barn (och nyfikna vuxna). Så välkommen dit!

Från den ena till den andra….

Jag kan även passa på att meddela att till julen kommer en till mindfulnessbok med Plutten. Den handlar om julen och kommer närmare jul i år. Givetvis är det Anna som illustrerar även den.

Och runt årsskiftet kommer ytterligare en bok, Mindfulness för barn! Den är jag jättestolt och glad över! Det är en faktabok om mindfulness som riktar sig till barn. Det är mindfulness beskrivet på ett enkelt sätt blandat med tips och övningar. Även inspelade övningar direkt i boken så man inte behöver några skärmar till hands för att öva. Den boken är för barn i kanske tvåan och upp till sexan. Alltså ca 8-12 år. De kan läsa själva eller att vuxna läser för de. Kan passa fint i skolan också.

Min upplevelse är att barn är nyfikna på mindfulness, får de bara prova vill de öva mer eftersom de känner att de mår bra av det. Därför har jag gjort denna bok så de har allt där och inte är beroende av att vuxna ska ge de förutsättningar att öva. Här kan de göra det själva.

Så jag jobbar vidare med mina böcker!

Fråga gärna efter Pluttens mindfulness i en bokhandel nära dig eller på ditt bibliotek. Annars kan du även köpa den genom att mejla mig eller i nätbokhandeln.

Med detta vill jag även säga till dig, dröm stort! Och börja sen ta små steg i den riktningen. Bara att du gör något litet har stor betydelse. Inga (typ) drömmar slår in på en sekund, det är många små steg som gäller.

Ta hand om dig och njut av livet!

Ps. Vill ni ha mindfulness hos er på er förskola eller arbetsplats? Hör av er så kan vi hitta en lösning som passar er! Höstens planering är i full gång. Ds.

Varma hälsningar

Maja Öberg

Diplomerad mindfulnessinstruktör och författare som brinner för att hjälpa barn och vuxna till mer balans!

Såhär trött blir man efter en bokrelease ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.