Prova mindfulness på semestern, fakta och övningar direkt i din telefon, rabatt fram till sista juni

Nu är det dags att starta upp e-kursen Smaka på mindfulness igen!

Det enda du behöver är telefon/platta och internet. Sen lutar du dig tillbaka och lyssnar till kursavsnitten. Lättare sätt att prova på mindfulness finns knappast : )
Rabatt på priset fram till sista juni. Nu endast 349 kr! Info om anmälan längre ner.

Känner du igen dig i detta?

  • Nu är nyfiken på mindfulness men har inte möjlighet att gå i en grupp just nu
  • Du tycker mindfulness verkar bra men har svårt att komma igång att öva
  • Du vill lära dig lite mer om mindfulness men orkar inte surfa runt och läsa på

havetI denna kurs får du lära dig lite fakta om mindfulness men framförallt får du känna och uppleva vad mindfulness är och vad det kan göra för skillnad i livet. Inte genom att läsa och förstå utan genom att uppleva det själv. Och allt detta kan man lyssna på från mobilen på hängmattan, soffan, båten eller vart du vill, bara du har tillgång till internet.

Min vision är att du får möjlighet att slappna av medans du lyssnar. Det kommer även kunna ge ett verktyg att få in mer lugn i din vardag och ge kunskap ända in i hjärtat om vad mindfulness är. Jag hoppas även att du kommer upptäcka hur lätt det är att få in mer lugn i livet.

Såhär säger några deltagare tidigare deltagare:

”Jag har fått en bra bild av vad mindfulness är! Det har verkligen gett mersmak. Jag har tränat 15 minuter varje dag nu i snart 4 veckor och jag kan verkligen känna av effekten detta gett/ger mig.
Detta är något av det bästa jag har gjort för mig själv på mycket länge! Tack, Maja, för en otroligt bra och proffsigt genomförd e-kurs! I’m hooked :)” -Mette Peterson, Söderby

”Bra kurs både vad gäller informationen som kommer före varje meditation och meditationen i sig själv. Du har en behaglig röst och talar i lagom takt. Tack för en intressant kurs!” -Anette, Bagarmossen

”Du har så fin och lugn röst. Har vaknat mitt i natten och haft svårt att somna om, har då lyssnat på dig och har funnit ro. Kommer att lyssna på avsnitten flera gånger.” -Lisa, Runby

”Jag upplever att kursen har gett mig mycket att jobba vidare med:)
Låg lite efter förra veckan då jag hade långa arbetsdagar o en del inbokat kvällstid.  Jag är glad att den ligger kvar så man kan lyssna flera gånger, tack igen! ” -Deltagare

Kursens upplägg är så att allt sker genom ljudfiler, så du behöver inte läsa så mycket eller göra några uppgifter, bara sätta dig eller lägga dig bekvämt till rätta. Varje avsnitt innehåller först lite fakta om mindfulness och sen en meditation du lyssnar på. Dessa avsnitt kommer ut tre gånger i veckan i tre veckor så om du lyssnar på de regelbundet får du in vanan och kanske fortsätter sen.
Har du inte tid nu så har du kvar avsnitten och kan lyssna senare när det passar dig.
Så ge dig själv en skön sommar och lär dig mer om mindfulness!

Innehåll:
Totalt 9 mejl med en 15-minuters ljudfil (mp3) att lyssna till från internet. De kommer att skickas ut måndag, onsdag och fredag under tre veckor med kursstart måndagen den 10 juli 2017. Varje avsnitt innehåller kunskap om mindfulness, en mindfulnessmeditation och en vardagsövning att göra om man vill.

Pris och beställning:
Smaka på mindfulness e-kurs kostar endast 449 kronor inkl. moms. Bokar du före sista juni betalar du endast 349 kr.

Beställningen sker till maja@gronahuset.nu, skriv att du vill gå kursen Smaka på mindfulness samt din fakturaadress.
Du har 14 dagars ångerrätt efter din beställning.

Blir du nyfiken? Anmäl dig, du kommer inte att ångra dig! Och gör du det får du pengarna tillbaka efter tre avsnitt.

Hör av dig om du har några frågor.

Varma hälsningar
Maja

Diplomerad mindfulnessinstruktör och författare som brinner för att hjälpa barn och vuxna till mer balans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.