Reikihealing

Ett sätt att fylla på sin energi och få landa i kroppen på djupet är reikihealing. Jag går just nu hos min reikihealer och det är fantastiskt. Jag känner mig balanserad och så obeskrivbart lugn när jag går därifrån. Det är så skönt!

Blir du nyfiken så har jag denna höst (tom sista november 2017) extra bra pris på behandling hos mig (jag är utbildad reikihealer steg 1). 400 kr per tillfälle.

Reiki betyder universell livsenergi. Det är en helande energi som flödar genom Reiki-terapeutens händer och över till klienten. Det är en mjuk healingmetod som löser upp kroppens blockeringar, vilket leder till en djup avslappning som stöttar kroppens naturliga förmåga att läka sig själv.
Effekter av behandlingen kan bland annat vara avslappning (som ofta håller i sig några timmar), mindre stress, känslomässigt lugn, frisläppta känslor, lindring av psykisk och fysisk smärta, bättre balans mellan kropp och själ, bättre sömn, lindring av lätt depression och oro, mer energi och ökat välbefinnande. Man kan uppleva en känsla av att komma nära sig själv efter behandlingen.

Under behandlingen ligger du fullt påklädd och inbäddad på en behandlingsbänk.
Jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp för att balansera energicentra och fylla på med ny energi. Upplevelsen i varje behandling är unik. Känslan är oftast djupt avslappnande, men man kan även känna värme eller kyla när energin flödar i kroppen. Behandlingen tar cirka 45 minuter.

Jag behandlar i Upplands Väsby och vill du fråga mer eller boka en tid så kontakta mig på maja@gronahuset.nu eller 073-9910134.

Varmt välkommen!
Maja

Diplomerad mindfulnessinstruktör, författare och reiki-healer som brinner för att barn och vuxna ska få mer balans i livet.

gronahuset.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.