Tankar inför hösten

Jag har precis varit och badat, denna sköna sensommareftermiddag. Det är lätt att njuta och suga in det sista av sommaren. Det gör mig motiverad att försöka behålla lunken in i hösten.

Skrivandet får ta plats

Jag har påbörjat en skrivkurs för att bli duktigare på att skriva för att verkligen nå ut. Komma fram i allt som finns skrivet på nätet. Jag vill ju läsas, få plats, inspirera och göra skillnad.
Och skrivandet tar plats. just nu pågår diskussioner med ett förlag och illustratör om och hur ett av mina barnboksmanus ska kunna ta form, det är så vansinnigt roligt. Samtidigt som nya idéer puttrar och tar form.

Mindfulnesscoachning barn

Något annat som har fått ta plats är individuell (eller syskonpar) coachning i mindfulness hos barn. Jag utgår från boken Håll balansen och må bra, vi pratar hur hjärnan fungerar, stress, vad som gör att vi mår bra och övar massa tillsammans. Det är så givande och roligt. Barn har verkligen lättare att ta till sig mindfulness än vi vuxna som ofta har många fler lager att skala av. Har du barn i din omgivning som du tror skulle må bra av detta? Vi ses fem gånger á 40 minuter och det kostar 2500 kr inkl. moms. Mejla om du har funderingar eller är intresserad.

Höstens mindfulnesskurs

Höstens mindfulnesskurs här i Väsby startar i slutet av september. Vi träffas sju gånger och går grundligt igenom mindfulness. Vi berör även stress, hjärnan, sömn, kroppen och mycket annat. Gemensamma reflektioner, övningar och en fin gemenskap. Mejla om du är intresserad. Kursen subventioneras av Eds församling och kostar endast 500 kr.

Jag hoppas du haft en fin sommar och att hösten blir på det sätt du behöver och önskar. Vi hörs och ses <3

Varma hälsningar
Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.