Tacksam!

Idag har jag börjat titta på svaren i enkäten jag skickat ut efter e-kursen ”Lugn och ro i förskolan” som pågick under tre veckor nyligen.

Svaren gör mig så glad! Lyssna på dessa citat:

”Ett barn sa, det här var väl en bra idé Pernilla! ?? Mycket bra betyg! Fantastiskt att se dem ligga där och andas och lyssna till mina instruktioner. Jag ser deras små händer stryka på sina djur och bara bry sig i sig själv utan att störa kompisar. Gick mycket bra och barn som jag förväntade mig ha svårt att slappna av hade det inte.” -Pernilla Eriksson, Östansbo förskola, Ludvika.

”Vi blundar och tar tre djupa andetag innan varje måltid och försöker hålla i lugnet som infinner sig så länge som möjligt. Härligt när du börjar höra att barnen vid bordet börjar andas djupare.” -Helena Ohlsson , Enköping.

”Det bästa va att jag själv utövade Mindfulness innan barnen så att jag hade en förståelse för vad Mindfulness var. Jag har nämligen aldrig varit i kontakt med Mindfulness innan. Övningarna har gått bra. Lite svårt med de yngsta, men jag märker nu att det går lättare och bättre. Med de små räcker det bara att ligga ner i början och jag fick börja där.” -Susann Solanki, Nacka.

lugn-och-ro-i-fsk-loggaJag har även fått förbättringsförslag som jag ska försöka få med i nästa e-kurs som startar i mars. Det gäller bland annat fler övningar, mer forskning och en gemensam chatt där vi kan utbyta erfarenheter.

Tack alla ni som svarade!

Varma hälsningar
(en mycket rörd och tacksam) Maja

Diplomerad mindfulnessinstruktör som hjälper barn och vuxna till mer balans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.