Årets julklapp är miljövänlig och full av omtanke!

Denna julklapp passar till alla du bryr dig om. Vänner, familjemedlemmar, medarbetare, kollegor, grannar, tonåringar, pensionärer och så vidare. Det är en omtänksam julklapp som kan hjälpa mottagaren till mindre stress och ett liv i mer balans. Som bonus på detta är det en julklapp som inte belastar miljön. En människo- och miljövänlig julklapp full med kärlek och omtanke <3

Det är den uppskattade E-kursen ”Smaka på mindfulness” jag pratar om.

havetSmaka på mindfulness pågår under tre veckor med start i januari. Det kommer tre mejlavsnitt med en ljudfil per vecka och varje avsnitt är ca 15 minuter långt (totalt 9 avsnitt). Under kursen får man lära dig en del grundläggande om mindfulness såsom andning, acceptans, tankar, kroppskännedom mm. Man får också en mindfulnessmeditation i varje avsnitt för att uppleva vad mindfulness är samt en vardagsövning att göra.

Detta gör att man får känna och uppleva vad mindfulness är och vad det kan göra för skillnad i livet. Inte genom att läsa och förstå utan genom att uppleva det själv. Och allt detta kan man lyssna på från mobilen på arbetsplatsen, soffan, sängen eller vart du vill.

Min vision är att man får möjlighet att slappna av medans man lyssnar. Det kommer även att ge ett verktyg att få in mer lugn i din vardag och ge kunskap ända in i hjärtat om vad mindfulness är. Jag hoppas man kommer upptäcka hur lätt det är att få in mer lugn i livet.

angel-564351_1920Såhär säger några deltagare från förra kursen:

”Jag har fått en bra bild av vad mindfulness är! Det har verkligen gett mersmak. Jag har tränat 15 minuter varje dag nu i snart 4 veckor och jag kan verkligen känna av effekten detta gett/ger mig.
Detta är något av det bästa jag har gjort för mig själv på mycket länge! Tack, Maja, för en otroligt bra och proffsigt genomförd e-kurs! I’m hooked :)” -Mette Peterson, Söderby

”Bra kurs både vad gäller informationen som kommer före varje meditation och meditationen i sig själv. Du har en behaglig röst och talar i lagom takt. Tack för en intressant kurs!” -Anette, Bagarmossen

”Du har så fin och lugn röst. Har vaknat mitt i natten och haft svårt att somna om, har då lyssnat på dig och har funnit ro. Kommer att lyssna på avsnitten flera gånger.” -Lisa, Runby

Det va faktiskt en deltagare i denna kurs som sa ”hur kan jag köpa denna som julklapp?”. Så nu har jag ordnat det!

Så, känner du någon som kan behöva mindre stress i livet? Ge hen den möjligheten <3

gift-490828_1280Innehåll:
Totalt 9 mejl med en 15-minuters ljudfil (mp3) att lyssna till från internet. De kommer att skickas ut måndag, onsdag och fredag under tre veckor med kursstart måndagen den 9 januari 2017. Varje avsnitt innehåller kunskap om mindfulness, en mindfulnessmeditation och en vardagsövning att göra om man vill.

Du får ett gåvobevis med en kod i pdf som du skriver ut och lägger i ett vackert kuvert/paket och ger bort (eller ber mig skicka det direkt till mottagaren).

Pris (inkl. moms för privatpersoner och exkl. moms för företag) och beställning:
Smaka på mindfulness e-kurs kostar endast 449 kronor. Köper du tre kurser eller fler så kostar de 359 kronor per styck. Köper du fler än sju kurser kostar de endast 299 kronor!

Vill du ha ett inslaget paket skickat direkt till mottagaren eller till dig så gör jag det för 40 kronor per styck. (Beställning senast den 20 december för att de ska hinna fram i tid).

Beställningen sker till maja@gronahuset.nu, där skriver du antal kurser samt din fakturaadress.
Du har 14 dagars ångerrätt efter din beställning.

Hör av dig om du har några frågor.
Och du, varför inte ge dig själv denna fina gåva?

Varma hälsningar
Maja

Diplomerad mindfulnessinstruktör som brinner för att hjälpa barn och vuxna till mer balans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.