Full av inspiration och kreativitet – och jättetrött!

Så känner jag efter en intensiv period av först bokrelease, sen två dagars kurs om mindfulness i skolan och förskolan av Sveriges främsta utbildare på området och sen boksignering i lördags. Bara roliga saker! Sakar jag längtat efter och sett fram emot! Jag är så full av inspiration och kreativitet att jag inte vet vad jag ska göra av allt. Men jag är också väldigt trött. För högkänslig och stresskänslig som jag är, behöver jag nu återhämta mig. Vi människor klarar toppar bra, om det finns perioder av återhämtning. Balans mellan aktivitet och vila.

Så nu har jag tagit det lugnt några dagar och idag har jag konferens med mig själv på Rosersbergs slott för att planera sommaren och hösten. Att vara på ett vackert ställe och där det finns god mat är viktigt för att planerandet ska ge något. Och viktigast av allt, att faktiskt byta miljö.

Är du nyfiken? Håll utkik framöver för att se vad jag och Gröna Huset kommer erbjuda er under sommaren och hösten, det blir lite gammalt och nytt blandat. Finns det något du önskar? Mejla mig i så fall.

Med detta önskar jag dig en riktigt fin helg full av både roliga saker och tid att bara vara.

Varma hälsningar
Maja

Diplomerad mindfulnessinstruktör och författare som brinner för att både barn och vuxna ska få mer balans i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.