Två månader med DNRS

För ett par månader sedan berättade jag att jag påbörjar en ny slags träning, neuroplasticitet.

Nu har det alltså gått två månader och resultatet är faktiskt helt otroligt. Från att behöva vila varje dag har jag sista två månaderna vilat tre gånger tror jag. Jag orkar se på tv, handla, va social, plugga längre stunder, läsa böcker, städa i trädgården och hemma och så vidare. Så min energi är kraftigt förbättrad, både fysiskt och mentalt. Apropå det fysiska så har jag börjat jogga och yoga lite tuffare pass så jag kan bygga styrka och kondition igen. Underbart! Sen har oro och ångest minskat mycket. Blodtrycket har gått ner, hjärtklappningen är borta, darrningarna jag hade är borta och det finns många fler framsteg.

Träningen ska göras minst ett halvår och jag ser fram emot kommande framsteg också.

Kul att plocka upp sånt jag tidigare inte orkat, som att träffa vänner och bekanta : ) Det känns som att livet kommer tillbaka!

Vårglada hälsningar
Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.