Vad behöver du? Mer vila eller mer aktivitet?

Hej fina du och god fortsättning på det nya året!

Äntligen är det kallt och solen skiner. Nu är det bara lite snö som saknas.

Nytt år ger möjlighet till lite nystart, finns det något du vill ändra på i ditt liv? Kanske lite mer balans? Lite mer lugn och ro som motvikt till all aktivitet och stress? Eller så har du det lugnt och fint och vill ha lite mer aktivitet för att få fart på energin i livet. Vad behöver du?

Foto av Elenore Olsson.

Mindfulness i Sollentuna

Nu har jag haft mindfulnessgrupper i Upplands Väsby under ett par år och det är jättekul! Efter att jag fått frågan om mindfulness i Sollentuna har jag glädjen att meddela att jag i februari startar en grupp där också. Jag hyr lokal i församlingshemmet precis vid Sollentuna station, så även du utanför Sollentuna har möjlighet att gå. Gruppen börjar fyllas på men det finns plats för dig också. Läs mer om kursen här, det finns även en fin rabatt om du går tillsammans med en vän.
Känner du någon i eller omkring Sollentuna? Vidarebefordra gärna detta mejl.

 

Kost och balans

I slutet av förra året tog jag hjälp av en näringsterapeut för att få ordning på mina nivåer av vitaminer och mineraler som lätt rubbas när man lever med stress under längre tid. Det har resulterat i att jag från 1 januari har lagt om kosten. Rätt rejält…. Tillfälligt visserligen men en del förändringar kommer säkert kvarstå efter. Är du nyfiken att läsa mer om detta kan du följa mig i bloggen där jag kommer skriva om det framöver.

Vet du någon…

yogastudio, inredningsbutik, barnbutik eller liknande som min bok Pluttens mindfulness skulle passa bra i? Det finns så många fantastiska, fina och härliga butiker runt om i landet som är svåra att hitta via nätet. Svara mig på detta mejl och berätta om dessa ställen så ska vi se om Pluttens mindfulness kan hitta vägen fram till fler barn.

Och sist… En inbjudan:Maja Öberg

Du är inbjuden på en gratis miniretreat ”Spa för själen” i Eds församlingsgård kl 13-15 fredagen den 19 februari. Ett miniretreat där du får prova återhämtande lugna rörelser, mindfulness, massage, healing, meditativt måleri och avslutningsvis fika. Mer info och anmälan finns här.

Varmt välkommen!

Med detta önskar jag dig en fortsatt fin januari!

Varma hälsningar
Maja Öberg

Diplomerad mindfulnessinstruktör och författare som brinner för att hjälpa barn och vuxna till mer balans i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.